hogy ne legyen neveletleneb(b)…

Jump to content

Additional information

kgyurkórita megjelent kutyás írásai

nevelgető blog

neveletlen blogtémák


Norbi és a harapdálós goldi-kölyök


Nagyon örültem, hogy van valaki, aki tud segíteni nekem. Van egy 5 hónapos golden retrieverem. Nagyon aranyos, játékos, csak mindig túlzásba esik. Amikor megyek valahova, mindig ugrál és harapdál. …(Naponta 1-2 órát foglalkozunk vele, és fél órát sétáltatjuk átlagosan naponta.) Köszönöm előre is: Tóth Norbert


…Tudtam, hogy munkakutya, de azt mondták, hogy a legjobb családi kutya, mert nyugodt. Mire gondolsz a tevékenységen belül? Például kirándulás? Egyszer elvittük kirándulni, és nagyon élvezte. Igen, szinte minden nap viszem sétálni. A közelben nincs sajnos fácános, és még nem is engedtem el a kerten kívül póráz nélkül.


…Köszönöm szépen, sokat segítettél. Megpróbáltam vele megcsinálni az első tesztfeladatot, lehetetlen. Olyan hiperaktív és örökmozgó, hogy amikor álltam a papírral a kezemben és rá se néztem, elkezdett rágcsálni és morogni, gondolom azért hogy miért nem figyelek rá. Ma megbeszéltem apukámmal, hogy a közeli “mezőhöz” levisszük, és megpróbáljuk azt, hogy szabadon futkározhasson. Remélem, menni fog.


…Ma apuval kivittük egy ilyen nádas és mező keverékére, szabadon engedtük, és nagyon élvezte.


…Küldöm a tesztet.


….Remélem, fejlődni fogunk….Köszönöm a tanácsokat. Üdv.: Norbi


vissza a véleményekhez