hogy ne legyen neveletleneb(b)…

Jump to content

Additional information

kgyurkórita megjelent kutyás írásai

nevelgető blog

neveletlen blogtémák


fejlesztő gyakorlatsorok


Kapcsolatfejlesztő Alaptréning:


e-mail sorozat és e-könyv konkrét gyakorlatokkal arról, hogyan figyeljen rád jobban kedvenced, kövesse jobban póráz-mozdulataidat, örüljön, ha jelenléteddel jutalmazod.

Ha megcsináltad a kedvenceddel a Kapcsolatfelmérő Tesztet, ezt a Tréninget ajándékba kaptad.

Ha még sincs kedved felmérni kedvencedet, de szeretnéd megszerezni ezt a Tréninget, megkaphatod, részletek hamarosan.


Még Jobb Kapcsolatot Kedvenceddel! Tréning:


e-mail sorozat és e-könyv a figyelést és szemkontaktot, a pórázon való szerepcserét és vezetőváltást, a szabadon irányítást fejleszti tovább, és még sok mindent. Ez a Haladó Kapcsolatfejlesztő Tréning.

Akik megcsinálták a Kapcsolatfelmérő Tesztet, gyakorolták a Kapcsolatfejlesztő Alaptréninget, és szívesen felmérik újra a Haladó Kapcsolatfelmérő Teszttel kedvencükkel való kapcsolatukat, azoknak adjuk ajándékba.

Hamarosan!


Válj Falkavezérré! Tréning:


e-mail sorozat és e-könyv arról, hogyan irányítsd Te az életeteket, hogyan érd el, hogy kedvenced tiszteljen, keresse a lehetőséget, hogy kedved szerint cselekedjen, és engedelmeskedjen utasításaidnak, alkalmazkodjon hozzád, várja és imádja a közös programokat. Kutyád épp attól, hogy Te falkavezérként viselkedsz, boldog, vidám és elégedett kutya lesz.

A Tréningért adományt várunk a Neveletlen Eb Alapítvány számára. Azon Neveletlen Eb Gazdik, akik már eddig is tettek kedvencükkel való kapcsolatuk fejlesztéséért, akik megcsinálták a Kapcsolatfelmérő Tesztet, azok kedvezményesen juthatnak hozzá.

Válj Falkavezérré! Tréning tartalma, megrendelése, meg még történetek itt.


Okos Nagykutya Akarok Lenni! Tréning:


e-mail sorozat és e-könyv arról, hogyan szoktasd fiatal kedvencedet, kölyök kutyádat minél korábban a külvilághoz (de később sem értelmetlen, ha már nagyobb az eb, és gondok vannak).  Gyakorlatok, tanácsok, mit kell megtenned, hogy egyaránt élvezze kutyád, Téged tisztelve, a családod társaságát és a kutyákkal való kapcsolatát. Megmutatom, melyek azok az alapvető készségek, amelyek megalapozzák kapcsolatotokat ( nem az ÜL!), mit várj el tőle és hogyan vedd rá, hogy megtegye, hogy később az utasításokat könnyen, gyorsan és szívesen tanulja meg. Nem az alapvető parancsokat tanítom Neked (és kutyádnak) a Tréningek során, hanem a készségeket, viselkedési elvárásokat, amelyekre építheted együttműködéseteket. Ha már nem kiskutya kedvenced és nem úgy viselkedik, ahogy elvárnád, nem érti, mit szeretnél tőle, sőt, azt sem veszi észre, ha vársz tőle valamit, akkor lehet, hogy az alapokkal van baj. Akkor biztos nem haszontalan számotokra e Tréning.

A Tréningért adományt várunk a Neveletlen Eb Alapítvány számára. Azon Neveletlen Eb Gazdik, akik már eddig is tettek kedvencükkel való kapcsolatuk fejlesztéséért, akik megcsinálták a  Kapcsolatfelmérő Tesztet, azok kedvezményesen juthatnak hozzá.

Hamarosan!


Mindig A Gazdámmal Akarok Lenni! Tréning:


e-mail sorozat és e-könyv ahhoz, hogy kedvenced minél többet Veled lehessen. Mehess vele városba, kirándulni, más kutyákkal és gazdáikkal bárhova, akár vendégségbe egymáshoz. Vihesd kedvencedet barátaidhoz, étterembe, szállodába vagy máshova nyaralni. Vagy ha megengedik, akár a munkahelyedre. De ha olyan helyre is mégy menet közben, ahova nem viheted kedvencedet, nyugodtan várjon téged idegen helyen, az autódban, egy panziószobában. Főleg városi kutya-kezelést tanítok a gyakorlatok során, hiszen emberek által lakott helyeken, mesterséges épületekben és azok között zajlik az életünk, kivéve, ha kis faluban, lakatlan helyen élünk, de ott a kutyusunk is egyedül van.

Hamarosan!


Valóban Szófogadó Kutya Tréning:


e-mail sorozat és e-könyv az alapvető utasítások tanítására azoknak a gazdáknak, akik már átvették kutyájukkal az Okos Nagykutya Akarok Lenni! Tréninget.

Hamarosan!


Kísérőkutya Vizsgafelkészítő Tréning:


e-mail sorozat és e-könyv a kísérőkutya vizsga anyagának tanítására, gyakorlására. Előfeltétele az Okos Nagykutya akarok Lenni! Tréning és a Valóban Szófogadó Kutya Tréning. Elmondom, hogyan, mit kell a vizsgán tudnia a kutyának, hogyan veszed rá. Tábort is szervezünk majd e tréning gyakorlására, vizsgalehetőséggel. Ez az a vizsga, amelyet illik letetetni minden kezelhető kutyával minden kutyatartó gazdának, hiszen Európában több helyütt hasonló teljesítéséhez kötik az őrző-védő fajta ebek tartását. Reméljük, hamarosan ezen, a kutya normális viselkedését, kezelhetőségét emberek és városi körülmények között bizonyító papír alapja lesz Magyarországon is bizonyos kedvezményeknek, akár a szájkosár-rendeletek, akár az utazási lehetőségek vonatkozásában. Azt szeretnénk, minél többen jönnétek, csinálnátok, vizsgáznátok, még ha kis faluban laktok is Magyarországon vagy a határokon túl, távol mindentől.

Hamarosan!