hogy ne legyen neveletleneb(b)…

Jump to content

Additional information

kgyurkórita megjelent kutyás írásai

nevelgető blog

neveletlen blogtémák


adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató

 

A Neveletlen Eb Alapítvány weboldalát,

a http://www.neveletleneb.hu-t és a vele azonos tartalmú www.erdelyikopok.hu-t olvasod. A weboldal tartalmáért és a hozzászólók, illetve az űrlapokon regisztrálók személyes adatainak kezeléséért K. Gyurkó Rita kuratóriumi elnök felelős. Probléma, adatvédelmi incidens vagy más segítségért fordlj hozzá a macskavadaszkopo@gmail.com e-mailen vagy a 30-7122728-as telefonszámon.

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket ?

Hozzászólások a weboldalon

Hozzászólás beküldésekor a hozzászólási űrlapban megadottakon kívül begyűjtésre kerül a hozzászóló IP címe és a böngészőazonosító karakterlánc a kéretlen tartalmak kiszűrése céljából.

A  beküldött hozzászólásokat automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrzi.

A hozzászólás elfogadása után, a hozzászólásunk tartalma, a profil képünk, az emilcímünk, a weboldalunk, ha megadjuk, és az IP címünk is megjelenik nyilvánosan, amig a hozzászólást vagy a hozzászóló vagy az admin, vagy rendszerhiba nem törli. Hozzászólás írása után a honlap a megadott nevet, e-mail és web címet sütiben eltárolja. A tárolás csak kényelmi célokat szolgál, hogy a következő hozzászóláskor ne kelljen automatikusan kitölteni. A sütik lejárati ideje 1 év.

Regisztráció a weboldal űrlapján

Az űrlapon a regisztrálónak meg kell adnia vezeték-és személynevét, emilcímét, lakhelyét és annak irányítószámát, és kedvence nevét, cserébe tesztért, tanácsért, vagy más ingyenes szolgáltatásért. Ezeket az adatokat a regisztráló hozzájárulásával a weboldal adminja egy automata levelezőrendszerben, a neveletleneb.hu tárhelyen tárolja, és arra használja, hogy értesítse a regisztrálót minden új blogbejegyzésről, szakcikkről, eseményről és könyvről, esetleg termékről a weboldal témáiban: kutyanevelés és kutya-gazda kapcsolatépítés, erdélyi kopó és kutyaharapásos balesetmegelőzés-a kutyaviselkedés vizuális jelei.  A regisztráló bármikor törölheti adatait az automata levelezőből a levelek végén található leiratkozás linkkel. Az élő regisztrációk adatait elvileg korlátlan ideig tárolja a rendszer.

Személyes adataidat nem osztjuk meg senkivel, nem értékesítjük semmilyen más célú felhasználásra.