hogy ne legyen neveletleneb(b)…

Jump to content

Additional information

kgyurkórita megjelent kutyás írásai

nevelgető blog

neveletlen blogtémák


családunk tagja, az erdélyi kopó

Családunk tagja, az erdélyi kopó címmel megjelent a HUKOSZ támogatásával készült kis könyvünk.

Arról írok benne, milyen fajta is az erdélyi kopó. Bemutatom  kívül-belül és a lelkét is. Felméréseket elemzek a családban élő erdélyi kopók viselkedéséről és tulajdonságairól, arról, hogyan tartják őket a gazdáik. Majd hét gazda és több kopó életét kísérhetjük figyelemmel a riportokban, sok képpel, adattal.

Ha Te, kedves olvasó, erdélyi kopóra vágysz, de nem mertél még örökbefogadni vagy vásárolni egyet, és el szeretnéd dönteni, való-e ezen Nemzeti Kincs, de nagy mozgásigényű vadász munkakutya családodba, segít benne e kis könyvünk.

Iratkozz fel a listánkra, hogy ingyen letölthesd az elektronikus könyvet, pdf formátumban. E-mail címedért cserébe sok infót, sztorit, képeket, kopós felmérések elemzéseit is megkaphatod a könyvön kívül. Megrendelheted a könyv papír változatát az elkészítés költségéért, háromezer forint plusz postaköltségért. Valamint bemutatjuk a gazdára váró erdélyi kopó fiatalokat és kölyköket, ha beleszeretnél a fajtába. Adunk nevelési, tanítási ötleteket is, ha már van kopód.

Az alábbi űrlap kitöltésével feliratkozol a neveletleneb.hu és az erdelyikopok.hu domainen lévő weboldal levelezési listájára. Az űrlap elküldésével hozzájárulsz, hogy a Neveletlen Eb Alapítvány, a weboldal üzemeltetője erdélyi kopókról és nevelésükről, tanításukról szóló információkat, sztorikat, posztokat, könyveket és híreket küldjön Neked.  A listáról bármikor leiratkozhatsz. Itt olvashatod el az Adatkezelési Tájékoztatót. Az űrlap elküldése után feliratkozásodat meg is kell majd az emilcímedre érkező linkkel erősítened. A rendszer viszonylag hamar küldi a megerősítő linket, ezért ha nem találod, kérlek, nézd meg a spam mappát is, sokszor oda postázza tévesen.
Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *
Irányítószám *
Helység (postacím) *
Jelenleg is van/régebben volt erdélyi kopóm
Igen, hozzájárulok adataim kezeléséhez