hogy ne legyen neveletleneb(b)…

Jump to content

Additional information

kgyurkórita megjelent kutyás írásai

nevelgető blog

neveletlen blogtémák


családunk tagja, az erdélyi kopó

 

Családunk tagja, az erdélyi kopó címmel hamarosan megjelenik a HUKOSZ és partnerei támogatásával készült kis könyvünk.

Arról írok benne, milyenek is a családban élő erdélyi kopók, hogyan tartják őket a gazdák. Hét gazda és több kopó életét kísérhetjük figyelemmel a riportokban, sok képpel, adattal. Ha Te, kedves olvasó, erdélyi kopóra vágysz, de nem mertél még örökbefogadni vagy vásárolni egyet, és el szeretnéd dönteni, való-e ezen Nemzeti Kincs, de nagy mozgásigényű vadász munkakutya családodba, segít benne e kis könyvünk.

Iratkozz fel a listánkra, hogy értesithessünk, amikor elérhető lesz. E-mail címedért cserébe sok infót, sztorit, és a könyv pdf változatát is megkaphatod.

Az alábbi űrlap kitöltésével feliratkozol a neveletleneb.hu és az erdelyikopok.hu domainen lévő weboldal levelezési listájára. Az űrlap elküldésével hozzájárulsz, hogy a Neveletlen Eb Alapítvány, a weboldal üzemeltetője erdélyi kopókról szóló információkat, sztorikat, posztokat, híreket küldjön Neked. Amint elérhető lesz a megjelenés alatt álló, Családunk tagja, az erdélyi kopó című kis könyvünk, arról is értesítünk. Ez a könyv, és további erdélyi kopós kiadványok, megvásárolhatóak lesznek nyomtatási és postaköltségért, illetve a regisztrációdért megküldjük elektronikusan is. A listáról bármikor leiratkozhatsz. Itt olvashatod el az Adatkezelési Tájékoztatót. Az űrlap elküldése után feliratkozásodat meg is kell majd az emilcímedre érkező linkkel erősítened.
Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *
Ország *
Helység (postacím) *
Jelenleg is van/régebben volt erdélyi kopóm
Igen, hozzájárulok adataim kezeléséhez.